Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

FONTOS HÍREK

Jó bornak is kell a cégér! :-D
... Amikor rámész egy árukeresős oldalra, amelyen keresztül már többen vásároltak tőled online, innen, a webáruházból, és elolvasod a véleményeket, amit eddig ott írtak rólad...
***
Rendelési azonosító: 11656
Nyomtatót vásároltam tőlük: Legjobb ár. Korrekt gyors tájékoztatás. Személyes átvétel, mintha nem is boltba, hanem vendégségbe érkeztem volna (roppant kedvesek, segítőkészek). Kedves és hasznos ajándékok (a legtöbb nyomtatóhoz ma már nem adnak USB kábelt, ezt ők ajándékba adták). Természetesen mostantól náluk veszem a nyomtató kellékeket.
***
Rendelési azonosító: 11663
Soha nem írtam meg véleményt boltból, de olyannal hogy egyik nap delben megrendelem és következő nap delben már nálam is van a rendelt termék meg nem találkoztam. Emellett a kedves kis ajándék és a levél ami mellékelve volt nagyon jól esett, és a számla is nemcsak bele volt dobva a dobozba hanem egy műanyag tokba volt szépen bele rakva. Ja és az áruk is a legjobb volt! Még egyszer köszönöm ezt a profi kiszolgálást!
***
Rendelési azonosító: 11630
Mindenkinek ajánlani tudom ezt az boltot! A mai napon többször is egyeztettem telefonon, a céggel! (Nem voltam egyszerű eset! !) Ennek ellenére, türelemmel és segítőkészséggel kaptam meg az összes információt, amit tudni szerettem volna. Tiszta szívből ajánlom a céget! Örülök hogy rájuk találtam!
***
Rendelési azonosító: 11590
A rendelés feldolgozás és visszaigazolás alapján korrekt megbízható cég. 2 munkanapon belül megkaptam a nyomtatót tartalmazó csomagot. Ráadásul az ajándék USB kábel is jól jött, mert tényleg nem volt kéznél és a gyár nem ad hozzá.
***
Rendelési azonosító: 11384
Már a bolt weboldalán meglepődtem, hogy a rendelt termékért akár kézhezvétel után is lehet átutalással fizetni. A rendelés leadása után számomra váratlan nagy precizitással kaptam tájékoztatást a termékről és hihetetlen gyorsasággal került hozzám a termék tökéletesen csomagolva. A doboz pedig a terméken kívül professzionális ajándékokat is tartalmazott. Meglehetősen gyakran vásárolok az interneten de ehez hasonlóval még sose találkoztam. Bárcsak minden webes vásárlás így zajlana.
***
Rendelési azonosító: 11199
Kedvesek, gyorsak, korrektek. Nagyon vevőbarát üzlet. Profi kiszolgálás, + ajándék. Csak ajánlani tudom őket! Úgy gondolom visszatérő vásárlóik leszünk.
***
Rendelési azonosító: 11048
Nagyon korrekt bolt. Gyorsan szállítanak, készségesek. Kiszállításkor több apró ajándékkal kedveskedtek. A kölcsönös bizalomra, és hosszútávú kapcsolatra építenek. Örülök, hogy rájuk találtam.
***
Rendelési azonosító: 11033
Álltalában nem írok értékelést a boltokról az online vásárlásaim során, de most kivételt teszek. Egyszerűen tökéletes, korrekt, becsületes, segítőkész, mindent a vevőért típusú üzleti partner. Jó érzés, hogy vannak még ilyen megbízható online áruházak. Szívből ajánlom mindenkinek!
***
Rendelési azonosító: #10714
Egy fantasztikus bolt, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani! Nem nagyon szoktam értékelni a boltokat. A MintaPrint valóban egy családias és barátságos hangulatú bolt. Gyors szállítás, kitűnő árak és ajándékot is kaptam.
***
Rendelési azonosító: 10719
Nyomtatót vásároltam, nagyon korrekt áron, ajándékkal, villámgyors szállítással (délutáni rendelés másnap reggel háznál volt) , kedves, korrekt kiszolgálással, a maximálisnál nagyobb bizalommal, tökéletes. Ilyen színvonalat még soha, sehol nem tapasztaltam (nyugaton sem) , online vásárlás esetén pedig különösen nem. Mindenkinek ajánlom.
***
Rendelési azonosító: 10601
Mindennel nagyon meg vagyok elégedve. Másnap már nálam is volt a nyomtató, egy kedves levél és kis meglepetések társaságában. Sok helyről rendeltem már, de itt az ügyfélkapcsolat igen magas szinten jár. Legjobbak.
***
Rendelési azonosító: 10506
Hihetetlen de lehet ezt így is csinálni . A gyorsaság, pontosság, és még egy kis plusz! Rendelésem kedden 10: 37p adtam le szerdán reggel 8: 10p itt volt a csomagom , a távolság nem kevés köztünk! Az ajándékok, meg még szebbé tették a napomat! Köszönöm!
***
Rendelési azonosító: 00392
Maximális elégedettség ! Köszönet a kibővített ajándékokért, a gyorsaságért és a köszönő levélért! Meg vagyok véve! : )
_____
Hát mi is meg vagyunk véve!
Szívből köszönjük!
Enikő és Zsolt
MIÉRT változik meg üzletünk nyitva tartása novembertől?
Az elmúlt, bő 14 év alatt, amióta megnyitottuk boltunkat itt, az Üllői út 277 szám alatt, mindösszesen kétszer változtattunk üzletünk nyitva tartásán.
Először, amikor mindhárom gyerekünk iskolába kezdett járni.
Akkor a 9.00-18.00 órási nyitva tartásunkból 8.00-17.00 lett: hogy időben beérjen mindenki a suliba, és a mi időnk se lógjon utána egy órát a levegőben.
Aztán kb. három éve megszüntettük a szombati nyitva tartásunkat, hogy a teljes hétvégét együtt tudjunk tölteni a gyerekeinkkel. Most van ránk a legnagyobb szükségük. És nekünk is őrájuk. :-)
Lám, most megérett az idő egy újabb apró változtatásra.
2020. november másodikától 8.00-17.00 helyett ÚJ nyitva tartásunk hétfőn 8.00-17.00, kedd-péntek pedig 8.00-16.00-ra módosul.
Miért?
Az elmúlt évek tapasztalatai miatt jobbnak láttuk, ha mielőbb meghozzuk ezt a döntést.
Gondolunk itt arra, hogy a gyerekeinknek 16.00 óráig tart az iskola. 16.00 után itt az üzletben várták, hogy zárhassunk, együtt mehessünk haza.
Mivel itt nincs nagy hely, sem tanulni, sem játszani nem tudtak.
Max olvastak.
Vagy csicseregtek itt az üzletben mint a kismadarak, hogy a se a vevőink, se a saját hangunk nem hallottuk.
Vagy sorra látogatták a bolti wc-t, mert az iskolai budi nem nagydolog kompatibilis, hazáig meg nem mindig bírták. Nem győztünk szellőztetni, és pironkodva magyarázkodni a vásárlóinknak, hogy mi ez a szag, amikor alapjáraton folyton arra kapunk dicséreteket, milyen jó illat van itt az üzletben. :-D (Bocsánat, akinek ez sok, gondolkodtunk, hogy itt hagyjuk, vagy sem, ám végül... ez is hozzá tartozik az élethez, nem igaz?)
És újabban alig férünk el mind, itt a pult mögött.
Most hogy ekkorát nőttek ezek a fiúk a nyáron, még kevesebb lett a hely. :-)
Mivel vidéken lakunk, 18.00 körül értünk haza minden nap.
Hazaérés után szívesen játszanak az udvaron, ám sokszor nem lehet, mert még tanulniuk kell, leckét írniuk.
Szeretnénk adni nekik napi egy plusz órát, hisz sok kicsi sokra megy. És a játszás ugyanolyan fontos, mint az, hogy holnapra meglegyen minden házi, és a táskák is szépen bepakolva sorakozzanak, az előtérben várva a reggeli indulást.
Idén ráadásul a pandémiára való tekintettel az iskolák nem javasolják, hogy a gyerekek huzamosabb ideig összezsúfolva, ügyeletbe legyenek, ajánlott elvinni őket mielőbb.
Márpedig sokszor előfordult, hogy a munka miatt csak 16.30-17.00 között tudtuk elhozni őket, mert elsodortak minket, itt az üzletben, az események.
Hát, pár évig most biztosan maradunk ennél az új nyitva tartásnál.
Eredetileg minden napra a 8.00-16.00 órát lőttük be, ám a visszajelzéseitek alapján végül hétfőn maradunk a 17.00 órai nyitva tartásnál, mert többen kértétek, hogy legyen EGY nap a héten, amikor picit tovább vagyunk nyitva. (Majd kitalálunk valami különórát vagy szakkört, stb., erre a napra az ifjoncainknak...
És majd ha elég nagyok lesznek a fiaink, hogy egyedül közlekedjenek, akkor majd megint újratervezünk.
Végül is ez az élet rendje, nem igaz? Az örökös újratervezés. :-)
Cserében ígérjük, jobban ráfekszünk webshopunkra, hogy még átláthatóbb legyen számodra, még könnyebben kezelhetőbb, még felhasználóbarátabb.
Hogy továbbra is non stop csak egy könnyed karnyújtásnyira legyünk tőled, amennyiben tonerre, tintapatronra vagy új nyomtatóra van szükséged.
Természetesen személyesen is megtalálsz minket a jövőben is itt, az Üllői út 277 szám alatt.
Annyi különbséggel, hogy most kedd-csütörtök egy icipici órácskával korábban zárjuk a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzletet kedd és péntek között.
A hétfő pedig, ne feledd, marad a régi, azaz 8.00 és 17.00 óra között várunk nagy szeretettel.
Köszönjük megértésed!
Üdv. Enikő és Zsolt
NYOMTATÓÜZEMELTETÉS: megéri?
- Szeretnék nyomtatót BÉRELNI. Tudsz nekem segíteni ebben?
- Hát persze! Többféle lehetőség közül választhatsz nálunk: ugyanazt a nyomtatót bérelheted 3 éves futamidőre, vagy akár olcsóbban is hozzájuthatsz. Ráadásul a belevaló kelléket is jobb áron vásárolhatod meg tőlünk!
________
Szeretnél nyomtatót bérelni?
Hívj a 06205314089-es telefonszámon, vagy írj nekem a bolt@mintaprint.hu e-mail címre a személyre szabott részletekért!
Üdv. Zsolt
 
ui. A címben feltett kérdésre a válasz: igen, megéri.
KÖSZÖNJÜK!!!

Most kaptuk azt a csodálatos hírt, hogy idén, Magyarországon, minden ötödik Brother nyomtatót tőlünk, a MintaPrint Nyomtatókellék Szaküzletből vittétek haza.

Szívből gratulálunk, remek döntés volt a Brother márkát választani.

És hálásan, boldogan köszönjük a bizalmat!

Enikő és Zsolt

MILYEN NYOMTATÓT VEGYEK ISKOLAKEZDÉSRE?

Az előbb visszaolvastam a tavaly ilyenkor írt iskolakezdős ajánlómat, és szomorúan konstatáltam, hogy több, akkor nagy kedvenc nyomtatóm, mára már kifutott típus lett, azaz immár nincs többé nincs kereskedelmi forgalomban.

A nyomtatópiac is, mint minden más, folyamatosan változik, átalakul, új nyomtatók jönnek, mások pedig csendben kikopnak a piacról.

És az új nem mindig jó, ezt is hozzá kell tennem.

Most nem csak arra gondolok, hogy olcsó húsnak híg a leve, akarom mondani az olcsó nyomtatókba drága a kellék.

Hanem pl: most is megjelent egy-két olyan új nyomtatótípus a piacon, mely egyáltalán nem olcsó a maga 30-40 ezer körüli árával. A belevaló, nem túl sok festék viszont, amit, miután kifogyott a nyomtatóhoz kapott indulókészlet, meg kell vennünk, ha nyomtatni szeretnénk, szinte a nyomtató ára: 30-40 ezer körül mozog. JÓ utángyártottat nem találsz hozzá, tölteni nem lehet.

Különben is, a legtöbb új nyomtatónál lassan elfelejthetjük a töltést, illetve az olcsóbb, megbízhatatlan utángyártott kellékeket...

Ugyanis ezeket nagy valósínűséggel már nem fogja felismerni, elfogadni a vadiúj készülék.
Gondolok itt elsősorban a tintasugaras nyomtatókra.

Nos eddig a rossz hírek, most jöjjenek a jók!

Vannak remek nyomtatók azért a piacon, melyek közül érdemes szemelgetni, mindjárt mutatok is párat.

Először azonban fussuk körbe a kérdést: mégis, milyen nyomtatót érdemes iskolakezdésre választani?

Ha nekem kellene most döntenem, erre a bizonytalan, 'lehet, hogy lesz iskola, ám lehet, hogy aztán mégis otthonról folytatjuk vagy ki tudja...' helyzetre gondolva, biztos, hogy egy nagyobb teljesítményű nyomtatóra ruháznék be három iskolás gyermekem mellé.

Ami fontos szempont lenne nekünk családilag nyomtatóügyben:

- legyen strapabíró, mert valószínűleg sokat fogjuk nyúzni, használni,

- legyen felhasználóbarát, azaz könnyen kezelhető, hogy a gyerekeim akár a segítségem nélkül is könnyedén tudjanak nyomtatni,

- legyen bele olcsó a kellék, mert nem tonerre, patronra szeretném költeni a fizetésem,

- ne legyen szervizigényes. Ha beüt a krach, azaz a karantén, nem szívesen rohangálok vele a szerelőhöz. Meg amúgy se.

Ami nekünk nem fontos:

- nem fontos a színes nyomtatás. Az előző, karanténos, digitális oktatásos tapasztalatunk, hogy a színes nyomtatást a gyerekeink kizárólag Minecraft figurák nyomtatására használták, az pedig, mint tudjuk, nem létfontosságú az oktatás szempontjából.

- nem fontos a szkennelés, fénymásolás funkció sem. Ma már mindannyiunk okostelefonján ott egy szkennelős app, ha pedig nincs, ingyen letölthető az app áruházakból (Play, I-store) Azzal, egy mozdulattal lefotózván a szkennelni, fénymásolni való oldalunk, annyi példányban nyomtatjuk ki, ahány példányban csak szeretnénk.

Ráadásul a sima nyomtatók, tehát amelyek nem szkennelnek, fénymásolnak, kevesebb helyet foglalnak, mint a szkennelős, fénymásolós funkcióval ellátottak, ami, ugye egy lakásban, legyen az kicsi vagy nagy, csak előny.

Persze azért arra figyelni kell, hogy lehetőleg wifis nyomtatót vegyen az ember, hogy a telefonjáról is gond nélkül tudjon nyomtatni.

Ám mi emberek sokan vagyunk sok félék, kis család, nagy család, kis gyerek, nagy gyerek, egy iskolás, sok iskolás, így ahány háztartás, annyi féle nyomtató.

Nem meglepő tehát, hogy az igényeink is eltérőek: ami a mi családunknak jó nyomtató, az nem biztos, hogy a te családodnak is az.

Lássunk hát pár plusz alternatívát.

Először is, mit NEM ajánlanék?

 - Amit biztosan nem ajánlanék jó szívvel, azok az olcsóbb tintasugaras nyomtatók, amelyeknél az ember gatyája is rámegy a tintapatronra, ha sok leckét kell kinyomtatni.

- Ugyancsak nem ajánlanám a színes lézernyomtatókat, sokba kerülnek, túl sok helyet foglalnak, a családi kasszát is leterhelné egy komplex tonercsere, a nyomtató karbantartásának áráról már nem is beszélve...

És lássuk mi az, amit jó szívvel ajánlok.

- Amit én megvennék most otthonra a saját gyerekeim iskolakezdésére, az ez a nyomtató: https://mintaprint.hu/brother-hl-l2372dn-nyomtato

Bár első blikkre meghökkentő lehet, hogy nem wifis, ám itt jön a csavar: egy LAN kábellel rákötöm a routerre, és ugyanúgy tudjuk használni okostelefonról, mint egy wifis nyomtatót.

Strapabíró, gyors, nyomtató, a 3000 oldalas belevaló festék pedig 5-6000 körüli áron kapható hozzá, ami ugye, rendkívül pénztárcakímélő ár, a festékmennyiséget is figyelembe véve. Lelkiismeret-furdalás nélkül nyomtathatunk amennyit csak kell.
És ami nem elhanyagolható szempont számunkra, az a HALK nyomtatás, ugyanis egy nagy családban mindig akad valaki, aki épp csendet szeretne.
Színest nem tud nyomtatni, ám az, mit írtam, nekünk nem szempont. 3 év gyári garanciát ad erre a printerre a gyártó.

- Egy másik, ugyancsak mono, kis helyigényű, gazdaságos nyomtató, amit jó szívvel ajánlok otthonra is, ez: https://mintaprint.hu/xerox-phaser-3020-mono-lezernyomtato

A nyomtató 28.900 forint, a belevaló, 1500 oldalas toner pedig 5500 forint körüli áron kapható hozzá.
Kis helyigényű, wifis, egyszerű, ám strapabíró nyomtató.
Pont ilyenre van szükség sok családban az iskolakezdésre.
1 év gyári garanciával viheted haza.

- Ha mindenképp ragaszkodsz a szkennelős, fénymásolós nyomtatóhoz, akkor én ezt a készüléket ajánlanám, amennyiben nem kell színest is nyomtasson: https://mintaprint.hu/brother-dcp-1622we-multifunkcios-nyom…, és ezt, ha mindenképp azt szeretnéd, hogy színesen is tudjatok majd nyomtatni: https://mintaprint.hu/canon-maxify-mb2150-multifunkcios-nyo

- A Brother 1622-es nyomtató nagy kedvenc. Rengeteget eladtunk belőle, a visszajelzések 100% pozitívak.

Eredeti tonerrel is rendkívül gazdaságos, ráadásul a megújult papírkezelési rendszerének köszönhetően soha nem fogja begyűrni a papírt. (Ami ugye minden nyomtató egyik legbosszantóbb tulajdonsága: ha sietve nyomtatnál, akkurátusan begyűri a papírt, majd röhög a markába... )
3 év gyári garanciával viheted el tőlünk.

- A Canon Maxify MB2150 multifunkciós, színes tintasugaras nyomtató rendkívül jól felszerelt, extrán terhelhető készülék.

Ugyan, üzleti szériának készült, ám otthonra sem utolsó választás, ha egy komolyabb nyomtatóba szeretnénk beruházni.
Tud kétoldalas nyomtatást, ADF tetős, azaz több lapot is szkennel, fénymásol egyszerre, wifis. Ár érték arányban abszolút kifizetődő, és az eredeti patronok kb 21.000 forintot kóstálnak, 4000 oldalra vetítve, ami a mai tintasugaras nyomtatók eredeti tintapatron árait és azok töltöttségét figyelembe véve tényleg kedvező(bb).
Ráadásul 3 év gyári garanciát ad rá a gyártó, ami ugyancsak nem elhanyagolható szempont.

 - Amennyiben egyik nyomtató sem nyerte el a tetszésed, vagy nem maxolta ki a családod minden igényét, itt is nézz szét: https://mintaprint.hu/minden-mas-209/nyomtato-134

____________

A fentebb, általam ajánlott nyomtatók KÉSZLETEN vannak itt az üzletben.

Ha ismersz minket Enikővel, tudod: csak olyan nyomtatókat tartunk készleten, amelyeket magunk is jó szívvel tudunk vásárlóimnak ajánlani.

Ugyanis mi, elsősorban nem nyomtatókat, hanem nyomtatókellékeket forgalmazunk. Aki nálunk nyomtatót vesz, az többnyire a kelléket is itt veszi.

Ha eladunk egy olyan nyomtatót, amibe extra drága a kellék, és nem figyelmeztettük erre előre a vevőt, vagy eladunk egy olyan nyomtatót, amiről tudjuk, hogy nem az igazi, hogyan is tudnánk utána a vásárlóink szemébe nézni, immár 14 éve? (Na jó, 8 éve, mert az első években nem forgalmaztunk egyáltalán nyomtatót. Csak hát idővel egyre nagyobb lett rá az igényetek, hogy olyan üzletben vegyetek nyomtatót, ahol értenek is hozzá. A kínálat pedig alakította a keresletet is kis boltunkban.)

És ne feledd: amennyiben nálunk veszed a nyomtatód, DUPLA ÜGYFÉLKÁRTYÁS kedvezményt adunk a belevaló kellékből neked a nyomtató teljes élettartamára.

Várunk Enikő és én nagy szeretettel, ha új nyomtatóra van szükséged az iskolakezdésre, vagy kifogyott a kellék a régiből!

Üdv. Zsolt

CSAK AZ ÉN NYOMTATÓMHOZ FELEJTETT EL KÁBELT CSOMAGOLNI A GYÁRTÓ?

- Vásároltam egy nyomtatót, de nem kaptam hozzá kábelt. Miért?

- Ma már a legtöbb nyomtatógyártó nem csomagol kábelt a nyomtatóihoz, környezetvédelmi okokra hivatkozva. Magyarán, feltételezik, hogy biztos van otthon egy tartalék nyomtatókábeled.

●●● TUDTAD? A nálunk vásárolt nyomtatók mellé mindig adunk/csomagolunk mellé ajándék nyomtatókábelt.

Mert nincs annál bosszantóbb, amikor használni szeretnéd az új nyomtatód, ám pont nem találod az előző printered, ki tudja hová elpakolt zsinórját.

- Wifis nyomtatót vettem, minek a kábel?
- Hát, mert úgy sokkal de sokkal egyszerűbb feltelepítened.

●●● Új nyomtatóra van szükséged?


Nézz szét nálunk IDE KATTINTVA.

●●● FONTOS!


Mielőtt nyomtatót vásárolnál, kérdezz.

Egy jó tanács nem kerül semmibe, ám rengeteg bosszankodástól és fölös kiadástól megkímélhet téged.

Boldogan segítünk megtalálni azt a nyomtatót, ami profi, gazdaságos, és pontosan azt tudja, amire tényleg szükséged van, jó áron, extra garanciákkal.

NYOMTASS, CÍMKÉZZ, VASALJ otthon címkét a gyerekruhákba iskolakezdésre!

Tény, hogy mi azon szülők táborát gyarapítjuk, akik mindig is az utolsó utáni percre hagyták és hagyják az ovi illetve iskolakezdésre való előkészületeket.

Szerencsére vannak nálunk lelkiismeretesebb anyukák és apukák, akik már július elején elkezdik begyűjteni mindazt, amire szeptembertől szüksége lesz a csemetéjüknek.

 Nekik mutatjuk most ezt a feliratozógépet, amivel olyan szalagra is tudunk nyomtatni bármilyen mennyiségben, melyet aztán kényelmesen a gyerekeink cipőibe, ruháiba vasalhatunk azonnal.

Erre a klassz infóra majd mi is felkapjuk a fejünket szülőként,valamikor augusztus 30. környékén.

Addig is megnézheted, elolvashatsz minden infót róla, illetve megvásárolhatod, ide kattintva: https://mintaprint.hu/brother-p-touch-h107-1042…

Készleten.
Ára: 9900 forint,
+ most meglepetés klassz ajándék is jár mellé.

 

2020 NYÁRI NYITVA TARTÁSUNK VÁLTOZATLAN

Nyáron végig nyitva lesz
az üzletünk, szünet nélkül,
a megszokott nyitva tartásunkkal!

Amennyiben elutazunk, a testvérem fog minket helyettesíteni.

Tudtad? A fiútesóm annyira hasonlít rám, hogy azon vásárlóink, akik ritkán járnak hozzánk, észre sem veszik a cserét, maximum konstatálják magukban, hogy időközben szép kis szakállat növesztettem.

Amennyiben téged is egy hozzám eléggé hasonló, ámde szakállas fiatalember szolgál ki itt az üzletünkben, kérlek, légy vele dupla türelemmel: ő nem mozog olyan otthonosan a boltunkban, mint én vagy Enikő. Így lassúbb lehet a kiszolgálás. Ám, mivel mindig elér munkaidőben engem telefonon, bárhol vagyok, maximálisan segíteni fogok neki a háttérben, hogy a lehető legzökkenőmentesebben tudja megoldani, amit meg kell.

Olykor nekünk is szükségünk van arra, hogy pár napot lecsípjünk itt-ott a nyár hétköznapjaiból is, a családunk számára.

Ugyanakkor titeket sem szeretnénk ez idő alatt cserben hagyni.

Így marad a(z itt-ott kissé akadozó) helyettesítés. (Hogy MIÉRT nincs alkalmazottunk, arról IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben.)
Köszönöm előre is szíves megértésed, türelmed ez ügyben.

(Ám azért megnyugtatásképp: nyáron is többnyire velünk fogsz találkozni, ha eljössz ide, az Üllői út 277 szám alatt található üzletünkbe. )

Csodás nyarat neked is!

Üdv. Zsolt

VIGYÁZUNK RÁD

(EZMIEZ? Íme a láthatatlan, ám annál hatásosabb módszerünk, amivel leradírozzuk termékeinkről a bacikat és vírusokat!)

 

- Mi a biztosíték, hogy tényleg fertőtlenítve van az az áru, amit tőletek kapok?

 

- Amennyiben személyesen vásárolsz nálunk, akkor láthatod, hogy minden terméket, amit kiadunk a kezünkből, egyesével letörölve fertőtlenítünk.

Ám ez csak a jéghegy csúcsa.

Van egy titkos nagyágyunk is a vírusok ellen itt az üzletben: egy ózongenerátor.

Ezt minden nap, időzítve, bekapcsoljuk a boltzárásunkat követően.

Azt mondják, az ózonos fertőtlenítés 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Káros vegyszerek használata nélkül pusztít el minden fertőzést, illetve minden megbetegedés okozó mikroorganizmust.

Légnemű halmazállapotának köszönhetően a szabad kézzel és szemmel nem elérhető helyekre is beszivárog, melyeket másképp tisztán tartani lehetetlen. Pl tonerek, patronok dobozába, nyomtatók csomagolásába, stb...

Igazából mi otthon is ezzel fertőtlenítünk szinte mindent, amit hazaviszünk már a "kezdetek" óta (Itt írtuk is róla: https://mintaprint.hu/less-be-a-…/helyzetnaplo-ii-fejezet-88), és eddig abszolút bevált.

HOGYAN SPÓROLJ a nyomtatókellékeden karanténban?

Most, hogy otthon dolgozunk, plusz a gyerekek házi feladatait is otthon nyomtatjuk, többet költünk a szokásosnál nyomtatókellékre.
Ám mivel legtöbb esetben csak saját használatra nyomtatjuk ki, amit ki kell nyomtatni, rengeteg pénzt megspórolhatunk egy egyszerű és nagyszerű trükkel.

Lássuk!

Ezt a két oldalt egy Brother MFC-J6945DW tintasugaras nyomtatóval nyomtattam.
Látszólag nincs sok különbség a két oldal között, ám valójában a bal kezemben található papírt feleannyi összegből nyomtattam ki.

Hogyan is?

A jobb kezemben tartott papírt jó minőségben küldtem a nyomtatóra, a bal kezemben lévőt viszont gyorsnyomtatással.

Mi a két nyomtatási beállítás közötti különbség?

Az, hogy a bal kezemben lévő papírnál szinte feleannyi tintát használt el a nyomtató.

Bármilyen nyomtatód van otthon: lézer, tintasugaras, Canon, Hp, Samsung, Epson, Xerox, stb..., jelentős összegeket fogsz tudni spórolni a nyomtatáson a következő tippemmel.

Amennyiben csak magadnak, magatoknak nyomtatsz, pl, házi feladat, dokumentumot elolvasásra, ésatöbbi, nyomtatás előtt lépj be a nyomtató tulajdonságokba, és állítsd át a nyomtatási minőséget vázlat, vagy gyors, vagy alap, vagy piszkozat funkcióra. (Minden nyomtató másképp nevezi el a sajátját, ezek a leggyakoribb elnevezések.)

Nem lesz olyan tűéles, telített a kinyomtatott oldal, mint megszoktad, ám teljesen olvasható, szépen printelt lapot tarthatsz majd a kezedben. És otthoni, belső használatra nem akkora baj, ha halványabb a szöveg.

A lézertoneredből, tintapatronodból ezzel a trükkel jóval kevesebb festéket használsz majd el, így egy nyomtatókellékkel sokkal több oldalt fogsz tudni kinyomtatni, mint amúgy.

Ha még a betűtípussal is trükközöl, azaz vékonyabb, keskenyebb betűtípust használsz, növelheted a sikerélményt.

Fontos!
Ha félig beszáradt tintapatronnal, vagy eltömődött fúvókájú nyomtatóval vagy egy harminchatodszorra töltött lézertonerrel próbálkozol, hát... nincs jó hírem.
Mindez csak eredeti, vagy kiváló minőségű utángyártott tintapatronnal működik tökéletesen. (Amennyiben nálunk vetted a nyomtatókelléked, akkor biztosra mehetsz. ;-) )

Szívesen!

Üdv. Zsolt

 

Lézernyomtatót OTTHONRA?

Lézernyomtatót OTTHONRA?
Miért ne!

Manapság otthon már kevesen nyomtatunk színesen is. A fotóinkat a drogériákban, fotószaküzletben hívatjuk elő, ha előhívatjuk egyáltalán.

A nyomtatónkat pedig többnyire arra használjuk, hogy kinyomtassunk egy koncertjegyet, színházjegyet, mozijegyet, repülőjegyet vagy egy jó receptet...

Aztán, amikor pont nem történik semmi, akár hónapokra elfelejtjük azt, hogy nyomtatótulajdonosok vagyunk.

És amikor megint nyomtatni kellene, de azonnal, szembesülünk a bosszantó valósággal: már megint BESZÁRADT a tintapatron a nyomtatóba!
És mehetünk újat venni, miközben alig, de tényleg alig nyomtattunk az előzővel.
Ám sajnos a beszáradásra egyetlen gyártó vagy forgalmazó sem tud garanciát vállalni.

Na ezért szoktam sok vásárlómat lebeszélni a tintasugaras nyomtatóról.

Ugyanis nyomtatási szokások feltérképezése közben hamar kiderül pl, ha színesen egyáltalán nem nyomtatnak.
Valóban: egy mindentudó, tintasugaras nyomtatót már 10.000 forint körüli áron hazavihetünk.
Ámde, amikor újra meg újra meg kell vásárolni bele a méregdrága tintapatront, döbbenünk rá arra, hogy nem is volt ez annyira jó vásár...
Sok esetben a legjobb választás számukra csakis egy jó lézernyomtató.

Tartja magát a tévhit, hogy egy lézernyomtató nagy, sok helyet foglal, és drága bele a toner.
Pedig nem. (Még nincs vége. Kattints a címre a folytatásért.)

ÖRÖKBE FOGADTUNK... EGY OVIT! II. rész

Kedves Enikő és Zsolt!

Köszönjük az óvodánk részére küldött tartalmas csomagot, melyet óvodásaink, óvodai dolgozóink örömmel fogadtak. A multifunkciós nyomtatót sikerült beüzemelni, nagyon szépen és rendkívül gyorsan nyomtat, fénymásol, szkennel. Az általatok megjelentetett facebookos tartalmat megosztottuk az óvoda közösségi oldalán.

Még egyszer köszönünk mindent!
További szép napot!

Üdvözlettel,
Erika

*****
Miután örökbe fogadunk egy ovit, (erről itt írtunk: https://www.facebook.com/…/a.19397235741…/1594991653983946/…) a Brother DCP-J2330 nyomtató, hurrá, megérkezett az új gazdáihoz.

HAZAérkezett.

ÖRÖKBE FOGADTUNK... EGY OVIT!

Bő egy hete mi is jelentkeztünk Enikővel és a mintaprint.hu-val az ÖRÖKBE FOGADOK EGY OVIT kezdeményezéshez.

Olykor kedvezményes áron hozhat el cégünk egy-egy nyomtatót tesztnyomtatónak.
Ezeket idővel majd eladhatjuk, vagy elajándékozhatjuk ugyan, ám előtte minimum egy évig a birtokunkban kell legyen.
(Már sorsoltunk ki ilyen tesztnyomtatókat vásárlóink között, nem egyszer, nem kétszer.)

Most egy évig egy 86.000 forint értékű, A3-at is tudó, hiperszuper színes tintasugaras, rendkívül gazdaságos nyomtatót tesztelhettünk, ezt: https://mintaprint.hu/brother-mfc-j2330dw-multifunkcios-nom…

Mivel hamarosan egy másik olyan nyomtató érkezik, amit ugyancsak tesztelésre vásároltunk meg, és két tesztnyomtató már sok nekünk itt az üzletben, Enikővel úgy döntöttünk, elbúcsúzunk a Brother MFC-J2330-asunktól.

Keveset használtuk, így gyakorlatilag egy szinte új nyomtatóról beszélünk, 2 év gyári garancia van még rajta.

Sokat agyaltunk Enikővel, mi legyen vele?
- Sorsoljuk ki?
Nem jó, mert ki akar A3 nyomtatót otthonra? Jóformán senki. Sok helyet foglal, és nem biztos, hogy ki lenne használva.

- Adományozzuk oda?
Na de kinek?
Kinek lenne rá TÉNYLEG nagy szüksége?

És ekkor jött velünk szembe ez a - szerintünk csodálatos - kezdeményezés.

Húúú de megörültünk neki!

Azonnal jelentkeztünk örökbefogadónak.
(Elsősorban olyan óvodákat ajánlanak örökbefogadásra, melyekbe hátrányos helyzetű gyerekek járnak. Egy egész óvoda örökbefogadásával egy egy, hanem sok sok gyereknek tudunk örömet okozni.)

Amint megkaptuk, hogy melyik ovit fogadhatja cégünk örökbe, (a Piricsei Mesevár Óvoda és Konyhát, Piricséről) amint tudtuk, hívtuk is őket telefonon.

Egy ovi valószínű sokat nyomtat(na) - reméltük mi.
Kifestőket a gyerekeknek, rendezvényeikre szórólapot, meghívót, farsangra álarcokat, a dekorációnak valót... A3 plakátokat...

Igazunk volt, nagyon örültek az ajándék nyomtatónak.

Így hát holnap vagy holnapután már küldjük is a futárszolgálatunkkal számukra.

Előtte szeretnénk még bevásárolni egy kis kreatív kelléket, gyurmát, színes ceruzát, ezt-azt, amit egy ovi használ, és ha már úgyis megy a futár, hozzácsomagolnánk a nyomtató mellé.

****

Ha te is szeretnél magánszemélyként, vagy cégként örökbe fogadni egy ovit, itt olvashatsz róluk bővebben: www.orokbefogadokegyovit.hu.

Igen, ez egy NEM fizetett reklám helye.
Odavagyunk ezért a remek kezdeményezésért!
És ami jó, azt osztani, terjeszteni ér.
TÖLTÖTT VAGY UTÁNGYÁRTOTT?

- Szeretnék érdeklődni, töltéssel is foglalkoztok?

- Lézertonerek, tintapatronok töltésével nem foglalkozunk, ellenben utángyártottakat tartunk készleten.
És eredeti nyomtatókellékeket is, természetesen.
Van olyan nyomtató, ahol nem is érdemes utángyártott tonerben gondolkodni, annyira jó áron vehetsz bele eredeti tonert. Pl ez : https://mintaprint.hu/brother-hl-b2080dw-nyomtato-10000-ft-…, vagy ez https://mintaprint.hu/brother-mfc-b7715dw-multifunkcios-nyo…, stb...

- Mi a különbség a töltött és az utángyártott között? Gondolom az utángyártott az sokkal drágább.

- Nem feltétlenül.
Nemrég egy új ügyfelünk hanyatt dobta magát, amikor megtudta, mennyibe kerül nálunk az utángyártott tintapatronja. Eddig ugyanis háromszoros áron töltette.
Amikor elviszel tölteni mondjuk egy lézertonert, a legritkább esetben cserélik ki rajta a kopó alkatrészeket, illetve a fényhenger is marad a régi. Beletöltenek ki tudja milyen minőségű port, ki tudja mekkora mennyiségben, és simán elkérik a 3-4-5-6 ezer forintot érte. Legtöbbször le se tesztelik, hiszen a legtöbb töltéssel foglalkozó cégnek sincs annyi tesztnyomtató a háta mögött, ahány féle lézertonert töltenek.
Míg a jó minőségű utángyártott tonereknél pontosan tudod, hogy minden porcikája vadiúj, és azt is, mennyi festéket tartalmaz.
És már akár - nyomtatótípustól függően – 2 950 forinttól kapható prémium minőségű utángyártott toner.
Szinte ugyanez a helyzet a tintapatronokkal is.
Elviszed tölteni, jobb esetben kitisztítják, majd beleinjekciózzák a festéket, és viszlát.
Aztán, hogy a tintapatron elektronikája jó vagy nem jó, azt ugye,kevés helyen tesztelik is le. Sok helyen a garanciát sem vállalják a töltésért. Ha visszaviszed, csak vonogatják a vállukat: ők beletették a tintát, helló, viszlát.

- És az utángyártott toner biztos, hogy teljesen megbízható?

- Attól függ.
Az utángyártott lézertonerek és tintapatronok piaca nagyon nagy.
Az árverseny hatalmas, mindenki próbál minél olcsóbb lenni, ami erősen a minőség rovására mehet.
Éppen ezért azt szoktam ajánlani, megbízható helyről vásárold meg az utángyártott tonered, tintapatronod.
Sok forgalmazó az adott utángyártott „márka” dobozába , legyen a neve mondjuk EzoMezoPixel (fantázianév, ne keresd) folyton máshonnan vásárolt utángyártott terméket pakol bele. Ugyanis azt nézi, olcsó legyen a termék.
Így hát hiába volt egyszer jó az adott EzoMezoPixel termék, legközelebb lehet, hogy idegtépően pocsék minőségben nyomtat majd.
Érdemes olyan utángyártott márkákat választanod, ahol mindig ugyanazt a terméket teszik a dobozban, ugyanarról a gyártósorról leemelve.
Ezek nem feltétlenül a legolcsóbbak, ám stabilan hozzák a prémium minőséget.
Így ha beleszámolod a rengeteg, reklamációval eltöltött időd, a festékporos nyomtatód és nadrágod, a rossz minőségben, csíkozva, pöttyözve kinyomtatott, majd kukádba landoló lapokat, és a felforrt agyvized lehűtését, rögtön átlátod, melyik is éri meg jobban a pénzét.
Szóval ne feledd: mint minden mást, a nyomtatókelléked is érdemes megbízható helyről venned.
Mert közhely, de szinte mindig igaz: olcsó húsnak...

Üdv. Zsolt

MELYIK A KEDVENC TINTASUGARAS NYOMTATÓM?

A DCP-J100, DCP-J105, DCP-J200 a kedvenc nyomtatóim. Igen, tudom, ez rögtön három nyomtató. :-D
Ám ugyanaz a nyomtatócsalád. ;-)

(Mindenképp olvass tovább, ha most szeretnél hosszú távra egy gazdaságos, igazán megbízható tintasugaras nyomtatót magadnak.)

*** Mert mi a közös ebben a három nyomtatóban?

- Ugyanazokkal a tintapatronokkal működik, és mindegyik nyomtatót 6300 oldalnyi festékkel viheted haza. (Itt persze vedd figyelembe, hogy MINDEN nyomtatógyártó 5% lefedettséggel számol. Tehát a sűrűbb lefedettséggel nyomtatsz akkor kevesebb oldal lesz belőle, értelemszerűen...)

- Külön vannak benne a színek, tehát ha mondjuk kifogy a kék, nem kell kidobnod a sárgát és a pirosat.

- Extra jó áron tudod megvásárolni hozzá az EREDETI tintapatronokat. Pl. a belevaló fekete tintapatron 2400 oldalt tud (ne feledd, 5% lefedettséggel) és nálunk már 2470 forinttól megvásárolhatod. Ha mellé tesszük egy másik nyomtatómárka másik tintapatronját, ami 825 oldalt tud, és 11.000+ forint... nos azt hiszem nem kell tovább magyaráznom... A színes, eredeti tintapatronjai 2400 forint/ szín körüli áron kaphatóak

- 3 év gyári garanciát ad rá a gyártó.

- Extra felhasználóbarát, nagyon könnyen telepíthető, kezelhető.

- Otthoni és kisirodai használatra is bátran ajánlom.

- Bár elsősorban NEM fotónyomtató, természetesen azt is vígan nyomtathatsz velük.

- NEM száradnak be a tintapatronok, ha ritkábban nyomtatsz, amennyiben áram alatt hagyod a nyomtatót.

*** És mi a különbség a három nyomtató között?

- A DCP-J100 szkennel fénymásol, színesen nyomtat, bővebb leírás itt: https://mintaprint.hu/brother-dcp-j100-szines-multifunkcios…

- A DCP-J105 Azon kívül hogy szkennel, fénymásol, színesen nyomtat, és wifis is, azaz okostelefonról is tudsz rá nyomtatnivalót küldeni. Itt tudod megnézni: https://mintaprint.hu/brother-dcp-j105-szines-multifunkcios…

- A DCP-J200-as a fentebb felsoroltakon pluszban faxolni is tud, illetve ADF tetős, ami azt jelenti, hogy odaadod neki a fénymásolni, illetve szkennelni valód, és ő egyedül beszkenneli, lefénymásolja. Nem neked kell ott állnod mellette és laponként adagolnod. Itt találod: https://mintaprint.hu/brother-mfc-j200-multifunkcios-nyomta….

*** Pár éve, amikor a nagyon régi Brother nyomtatónk megadta magát, mi is egy DCP-J 150 nyomtatót vittünk haza Enikővel házi nyomtatónak.

Mivel otthon ritkán nyomtatunk, úgy két-három havonta pár oldalt, áram alatt hagyjuk a nyomtatót, hogy ne száradjanak bele a tintapatronok.
Nincs laptopra, se számítógépre kötve, egy asztalon van az egyik szobánkban.
A telefonunkról szoktuk ráküldeni a nyomtatni valónkat.
Azt hiszem eddig csak a sárga patront cseréltük ki benne...
Remekül szuperál, nagyon szeretjük. A gyerekeink is játszi könnyedséggel nyomtatnak vele.

Amennyiben te is vágysz egy hasonló nyomtatóra, gyorsan szólok, hogy már nincs sok időd megvenni.

Ugyanis kifutó típus.

A kifutó típus azt jelenti, hogy bár megszüntetik az adott nyomtató forgalmazását az adott országban, jelen esetben Magyarországon:

- a tintapatronjai 20 év múlva is forgalomban lesznek,

- a garanciája addig tart, ameddig a gyártó adja, nem szűnik meg,

- és szervizeltetni is tudod akár 15 év múlva is.

Tehát kifutó típusú nyomtatót vásárolni nem vállalsz semmilyen rizikót, sőt!
Ha tudod, hogy klassz a nyomtató, nem árt gyorsan dönteni: a jó nyomtatók hamar gazdára találnak.

Nekem is sikerül beszereznem így az utolsó sprintben még pár darabot raktárra, így MOST még itt az üzletben, és webshopunkon is készleten találod.

Amennyiben egy új, igazán gazdaságos, felhasználóbarát, üzembiztos, megbízható, szerethető tintasugaras nyomtatóra vágysz, tényleg ne habozz sokáig, szerezd meg, ameddig még van mit.

Üdv. Zsolt

 

ÚJ ÉV, HURRÁ!

2020-as terveid között szerepel egy új nyomtató megvásárlása is?

Bizonytalan vagy abban, melyik az a nyomtató, amelyik neked a legmegfelelőbb?

Örömmel segítek dönteni, igen, akkor is, ha utána máshol, és nem a MintaPrintnél vásárolod meg.

Egy jó tanács nem kerül semmibe, ám rengeteg bosszúságtól és fölösleges kiadástól megkímélhet téged utólag.

Nálunk itt nézhetsz szét online: https://mintaprint.hu/minden-mas-209/nyomtato-134.

Várunk 2020-ban is szeretettel, ha új nyomtatóra van szükséged vagy kifogyott a lézertonered, tintapatronod!

 

EMELEM A TÉTET!

EMELEM A TÉTET!
(Bár a látszat ellenére elég nehezek ezek a dobozok...)

Most nem egy,
hanem KÉT doboz
300 darabos pókerszettet
sorsolunk ki karácsonyra Enikővel,
azok között, akik
BROTHER nyomtatót
vásárolnak nálunk
nov. 11-, és dec. 19. között.

Igen, a webshopos rendelés is játszik, és az offline, bolti vásárlás is.
Webshopon itt nézhetsz szét, ill. rendelhetsz: https://mintaprint.hu/minden-mas-209/nyomtato-134

Megtartanád magadnak ezt a menő pókerszettet,
vagy odaadnád karácsonyi ajándékba
valakinek, aki nálad is jobban szeret játszani?

VESZED VAGY VISZED?

Ezen annyira mosolygok mindig!

Néhány éve minden októberben egy-két hétig ajándékba adjuk vásárlóinknak a következő évi naptárakat, határidőnaplókat egy egyedi őszi akció keretén belül.
Ezt követően feltesszük a polcra, eladásra.

Amikor már FIZETNI kell érte, úgy veszik, viszik mint a cukrot, nem győzzük az utánpótlást.
A naptárak, határidőnaplók a következő év márciusáig dobogós helyen állnak a népszerű termékeink között.

Eddig te is VÁSÁROLTAD a naptárad, határidőnaplód?
Ebben az évben vidd el MOST, amikor még AJÁNDÉKBA kapod.
Így akár már idéntől beleírhatod a jövő évi terveid, programjaid.

Tehát, ne feledd, csak október 18-ig:

ELJÁRT FELETTE AZ IDŐ? - Régi a nyomtatóm. Dobjam ki, és vegyek egy újat?
- Dehogy! Öreg nyomtató nem vén nyomtató! Ameddig bírja a strapát, és úgy nyomtat, ahogy szeretnéd, miért is szabadulnál meg tőle?
Megsúgjuk neked, a régi nyomtatókba sokkal több anyag van, mit a maiakban. Sokkal strapabíróbbra, terhelhetőbbre gyártották őket, mint napjaink nyomtatóit.
Ameddig kompatibilis az általad használt számítógépes szoftverekkel, és még gyártanak hozzá kelléket, addig egy régi nyomtató is kincs.
Vigyázz rá, és használd örömmel.
MENNYI AZ ANNYI? - Miért vannak ilyen jó áron nálatok a nyomtatók?

A válasz egyszerű.
Minél több nyomtatót vásárolok, a nagykereskedő annál jobb áron tudja azokat leszámlázni.
És rengeteg nyomtatót eladunk. A vásárlóink 14 év alatt jól megismertek bennünket, így tudják, nem okozunk csalódást nekik akkor sem, ha nyomtatókellékről, és akkor sem, ha nyomtatóról van szó. Illetve ha mégis csalódást okoznánk valamilyen hiba folytán, (emberek vagyunk, mi is tévedünk), akkor a lehető leghamarabb orvosoljuk azt, mindig a vásárlónk érdekeit tartva elsősorban szemünk előtt.

Természetesen semmilyen árversenyben nem szeretek beleállni, az egyetlen kereskedőnek sem jó biznisz.
Ám ha összehasonlítod az árainkat más, hasonló üzletek áraival, láthatod, hogy - a szakértelmünket is igénybe véve - a lehető legjobb áron tudsz tőlünk, tőlem nyomtatót vásárolni.
(A mintaprintes nyomtatóárakat itt találod: https://www.mintaprint.hu/minden-mas-209/nyomtato-134)

Igen, az előfordul, hogy a magyarországi márkaképviseleteket megkerülve, külföldről behozott nyomtatókat kínálnak nyomott áron. Éppen ezért mindig nézz szét előtte a neten, és ha gyanúsan alacsony az ár, hagyd a nyomtatót a webshopban.
Ugyanis az ily módon behozott nyomtatóknál előfordul, hogy kis hazánkban nem forgalmazzák a belevaló kellékeket, vagy akár az is megtörténhet, hogy Magyarországon nem érvényesíthető rá garancia.

Ne feledd!

- DUPLA ügyfélkártyás kedvezményt adunk neked a nálunk vásárolt nyomtatók belevaló festékének árából, a nyomtató teljes élettartama alatt!