Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Advent

Advent
Van otthon egy nagy, fehér, gyönyörű, fa hóemberünk 24 db, kis, számozott fa fiókkal. Anno, még a gyerekeink születése előtt vettük, 500 forintért, a devecseri lomis piacon.
Évekig egymásnak készítettünk fiókjaiba adventi meglepetéseket Aztán, amikor a gyerekeink elég nagyok lettek, már nekik.
Mostanra erős családi hagyománnyá vált nálunk, hogy adventkor, minden napra elrejtünk a hóember fiókjaiban egy-egy aprócska élményt tartalmazó üzenetet a gyerekeink számára. Pl: "Ma angyafürdő vár rátok", vagy " Ma IGAZI forró csoki a reggeli", vagy " Ma családi römibajnokságot rendezünk!" stb... (Mielőtt megkérdeznéd, mi az az angyalfürdő: az bizony karácsonyi, csillámos, angyalkával díszített fürdőbomba. Csak ünnepek közeledtével van nálunk repertoáron. )
Az elmúlt években, hétvégékre, nagyobb, kimenős programok is voltak az adventi naptárunkban, mint pl. egy karácsonyi film megnézése moziban, vagy egynapos fürdőbelépő.
Hát idén ezek szépen elmaradtak, maradnak az otthoni programok.
Így jóval nehezebb dolgunk volt összeállítani a huszonnégy nap programját, úgy, hogy végig érdekes és élvezhető is legyen, ám valahogy megoldottuk. Pl. kimenő programok helyett van olyan nap, miszerint " Ma a Mekiből vacsorázunk!". (Ami a gyerkőceinknél extra örvendetes tény, mert mi 99 százalékban otthon főzünk, ám, ugye, a Meki az mégiscsak Meki egy ifjonc szemében... )
És van focibajnokság, és kókuszgolyó készítés, és csillagszóró gyújtás...
Idén nem lesz olyan nyüzsgő karácsonyunk, mint az elmúlt években, ám a bezártság miatt talán még meghittebben készülődünk az ünnepekre.
Már szívből várjuk a kis, családi karanténkarácsonyunkat!