Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kiskarácsony nagy csodákkal. :-)

Kiskarácsony nagy csodákkal. :-)
Ma már csak bejglikről, hókiflikről, linzerekről tudunk írni, oly közel a karácsony!
Itt az utolsó bevásárlás, a rendrakás utolsó mozdulatai, utolsó elemcsere a dekorációs elemekben, utolsó simítások az ünnepi menü megtervezésében...
A mézeskalácsok már a karácsonyi dobozokban puhulnak.
A tűz is lobog a kandallóba...
Na jó: nincs is otthon kandallónk, csak elragadott minket a hév.
Persze a fahéj, szegfűszeg és narancs illatú idill mellett, azért biztos, hogy masszívan megbújik majd pár porcica a sarkokban az ünnepekre, és tény: a szekrényekben is egymás hegyén hátán minden...
Ám sebaj, úgyis mindig azt mondogatjuk egymásnak, hogy inkább a szívünkben, lelkünkben legyen rend, mintsem a fiókjainkban.
És bár akkora rend idén nincs a mi fejeinkben sem, - hisz ez az év rendesen összeborzolta és felülírta a terveink és elképzeléseink, - azért, így, az év végére szépen félretesszük a súlyosabb terheink, gondolataink, bút, bánatot, nehézséget.
Immár lassan, vagy inkább gyorsan, jöhet az utolsó gyertyaláng az adventi koszorúnkra, a porcukorral megszórt, édes pillanatok, csillagszórós esték, karácsonyi fények, csilingelő családi távünneplések, jöhet a Csendes éj és a Jingle bells, a tojáslikőrös poharak koccintása.
Jöhet a csomagolópapír zizegése, a forralt bor fahéjas illata, a végeláthatatlan társasozás a gyerekeinkkel, a csillámporos családi filmek, jöhet minden, ami szép és jó ilyen idő tájt.
Hisz még a giccs is megszépül ilyenkor!
És talán a pihepuha, színes karácsonyi zoknik ide-oda surranása felszedi a porcicákat a sarkokból, mintegy jelezvén: az új év rendezettebben, tisztábban, könnyebben, átláthatóbban indul majd. Ja: és úgy is marad!
Meghitt, boldog karácsonyt kívánunk neked is!
 
Enikő és Zsolt